Trobar el centre de la imatge

Treballant en Photoshop, hi han cops on ens fa falta saber on es el centre de la imatge:

  • Pràcticament sempre que fem maquetació o disseny.
  • Quan fem montatges.
  • Per reencuadrar.
  • Per dibuixar….

La manera fàcil, és crear guies (Vista/Guies)que ens indiquin el centre vertical i l’horitzontal. En aquest casos si no sabem la mida exacte del document que tenim obert, hi han uns trucs que ens poden ajudar,

  • Si la capa és desbloquejada, (o sia que no sigui una capa Fondo), Edició/Transformació lliure (Ctrl/Cmd+T), i moure guíes des de les Regles (Ctrl/Cmd+R) al centre de la imatge que ja la tenim marcada per la transformació, les guies quedaran imantades al centre. Cancel·la la transformació.
  • Si esteu a la capa Fondo, crear guies noves tan verticals com horitzontals escrivint aquesta mida: “50%”
  • El millor i més ràpid, seria gravar-vos una acción, però en aquest cas quant es grava, no grava “50%” de la amplada/alçada, si no que grava la posición de la mida del document que este treballant en aquest moment, o sia que nomas us serviría amb les imatges d’aquesta mida en concret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

maig 2022
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« oct.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031